Hyvää Keski-Suomen päivää! 

 

Vuonna 2015 Keski-Suomen päivä omistetaan kuntoilulle, liikunnalle ja hyvinvoinnille.

Keski-Suomen liitto kutsuu kaikki keskisuomalaiset kuntoilutalkoisiin Keski-Suomen päivänä, lauantaina 18.4.2015.

Liiku tai järjestä liikunnallinen tapahtuma – kävele, juokse, tanssi, jumppaa, kiipeile, retkeile, kuntoile salilla, pyöräile, ulkoiluta vanhuksia, jotka tarvitsevat siihen apua tai järjestä vaikka lastenvaunujen kokoontumisajot.

Keksi hyvä idea ja houkuttele mukaasi muita – perhe tai suku, lähinaapurit, koko kylä, kortteli tai kaupunginosa, luokka, harrastusporukka tai työkaverit.

Kerro siitä Keski-Suomen päivän Facebook-sivulla, www.facebook.com/KeskiSuomenPaiva.

Kerro Facebookissa myös, miten liikunnallinen Keski-Suomen päivä meni, mitä tapahtui ja paljonko oli osallistujia. Laita sinne myös kuvia.

 

Keski-Suomi –palkinto 2014 kuntoilun ja liikunnan edistäjälle

  

Keski-Suomen päivänä 2015 myönnetään myös Keski-Suomi –palkinto, nyt jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa palkinnon perusteena on kuntoilun, liikunnan, ja terveiden elämäntapojen edistäminen teemalla Kunnossa koko maakunta – liikuttavan hyvä Keski-Suomi. Edellisten palkintojen teemat olivat Työn iloa! (2013) ja Meiän mesta – paras paikka nuorille (2014).

Ehdota Keski-Suomi –palkinnon saajaksi tahoa, joka saa ihmiset kuntoilemaan ja liikkumaan. Arvostamme ratkaisuja, joilla liikkumattomuuden esteitä on pystytty poistamaan luovasti. Kampanja alkaa 10.11.2014 ja päättyy 27.2.2015.

Ilmoita palkintoehdokkaaksi toiminta, jota järjestät itse, johon olet osallistunut tai muuten hyväksi havainnut. Järjestäjä tai idean isä/äiti voi olla henkilö, harrastuspiiri, järjestö, yritys, kunta, seurakunta, koulu tai muu yhteisö. Toiminta voi myös olla virtuaalisesti järjestettyä. 

Ilmoita palkintoehdokkaasi sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan 10.11.2014. 

Seuraa sivua, lisää tietoa tulee myöhemmin.

Kunnossa koko maakunta – liikuttavan hyvä Keski-Suomi -kampanjan yhteistyökumppanimme on KesLi ry.


Kysy lisää Keski-Suomen päivästä:

Viestintäpäällikkö Merja Lahti
merja.lahti(at)keskisuomi.fi
P. 040 595 0000