Suomi 100 Keski-Suomessa

 

Suomi 100 -juhlavuoden aluetuet haettavissa Keski-Suomessa

Keskisuomalaiset ohjelmahankkeet voivat nyt hakea osarahoitusta Keski-Suomen liitolta Suomi 100 -juhlavuoden tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen.

Valtioneuvoston kanslia on myöntänyt kaikille maakuntaliitoille valtionavustusta tähän tarkoitukseen. Keski-Suomen liitto saa valtionavustusta Suomi 100 -hankkeille yhteensä 90 000 euroa kahdelle vuodelle (2016-2017).

  

Ensin hyväksyntä VNK:lta, sitten rahoituksen haku Keski-Suomen liitolta

Aluetukea voivat hakea vain sellaiset ohjelmahankkeet, jotka valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -sihteeristö on hyväksynyt juhlavuoden viralliseen ohjelmaan. Ohjelmaan haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa http://suomifinland100.fi/tehdaan-yhdessa/hae-mukaan/.

Kun valtioneuvoston kanslia on ilmoittanut hyväksyneensä ohjelmaidean viralliseen Suomi 100 -ohjelmaan, hankkeet voivat hakea aluetukea Keski-Suomen liitosta. Hankkeella tulee olla myös omaa rahoitusta, josta osa voi olla talkootyötä. Avustusta ei voi käyttää kalusto -ja infrastruktuurihankintoihin.   

 

Kuka voi hakea ja mihin?

Hakija voi olla kuka tahansa, jolla syntyy loistava idea juhlistaa Suomen satavuotisuutta. Hakija voi olla kunta, kaupunki tai seurakunta, yhdistys, seura tai järjestö, työryhmä tai yksityishenkilö.

Rahoitusta voi hakea erityisesti Suomen juhlavuoteen liittyvälle tai sitä juhlistavalle hankkeelle. Kyseessä voi olla tapahtuma tai tilaisuus, näyttely, teos, kehitysprojekti, erityinen juhlavuoden päätös tai kampanja.

Juhlavuoden tapahtumien teema on 'Yhdessä', ja hankeidean tulee toteuttaa jotain kolmesta painopistealueesta: Suomen 100 vuotta, Suomi 2017 tai Suomen tulevaisuus.  

Haku on nyt auki ja hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti. Keski-Suomen liitto tekee rahoituspäätökset noin kolmen kuukauden välein: vuonna 2016 toukokuussa (haku päättyy 29.4.), syyskuussa (haku päättyy 31.8.)  ja joulukuussa (haku päättyy 30.11.), ja vuonna 2017 maaliskuussa (haku päättyy 28.2.) ja kesäkuussa (haku päättyy 31.5.).
Hakijoita pyydetään tutustumaan huolellisesti hakuohjeisiin ja erityisesti arviiointikriteereihin.

 

Haku auki nyt!

Haku on auki ja hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti. Vuonna 2017 päätökset tehdään maaliskuussa (28.2. mennessä saapuneet hakemukset) ja kesäkuussa (31.5. mennessä saapuneet hakemukset). Yhteensä käytettävissä on 33.500 euroa.

 
Hakijoita pyydetään tutustumaan huolellisesti hakuohjeisiin ja erityisesti arviointikriteereihin.

 

Hakuohjeet

Hakulomake

Loppuraportti

 

Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan hyväksyttyjen hankkeiden taloudellinen tukeminen Keski-Suomen liitolle myönnetyistä valtionavustuksista Keski-Suomessa. 

 

Suomi100 -oppaat, -ohjeet ja -aineistot löydät täältä:

http://suomifinland100.fi/oppaat-ja-aineistot/ 
  

Katso täältä, mitä on jo tekeillä:

http://suomifinland100.fi/tehdaan-yhdessa/tulevaa-ohjelmaa/

 

 

 


Ajankohtaista Keski-Suomessa 

 

Seuraa meitä Facebookissa!  Suomi 100 Keski-Suomessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kysy lisää:
aluekoordinaattori
Raija Partanen
040 595 0139
raija.partanen(at)keskisuomi.fi

 

Keski-Suomen Suomi 100 -koordinaatioryhmä 

Yritysyhteistyö