Keski-Suomen foorumi ja maakuntaristeily

21.02.2013


Keski-Suomen foorumi ja maakuntaristeily

Keski-Suomen foorumi ja risteily järjestetään 4.-5. lokakuuta 2013. Foorumi pidetään Helsingin Messukeskuksessa ja risteily Tallink Europa -laivalla.

Perinteeksi muodostuneeseen tapahtumaan odotetaan vähintään 1300 osallistujaa. 

Ajankohdaksi tapahtumalle on vakiintunut kunnallisvaalien jälkeinen syksy, jolloin se toimii uusien valtuutettujen ja toimielinten, maakunnan eri organisaatioiden sekä elinkeinoelämän verkottajana. Foorumin sekä laivalla järjestettävien seminaarien teemat nivoutuvat monesta näkökulmasta Keski-Suomen tulevaisuuteen ja maakunnan yhtenäisyyden vahvistamiseen. 

- Silja Europa -alus siirtyy Turusta Helsinkiin ja aloittaa Tallink Europa-nimisenä Tallinnan reitillä tammikuun lopulla. Laivaa uudistetaan kevään mittaan, kerrotaan Tallink Silja Oy:ltä.

Mittavan tapahtuman järjestää Keski-Suomen liitto yhteistyökumppaneinaan Sanomalehti Keskisuomalainen, YLE Keski-Suomi, Matka-Töysä Oy, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopisto, ammattikorkeakoulu ja koulutuskuntayhtymä, Nuorten Ääni Keski-Suomessa sekä SAK:n, STTK:n, MTK:n ja Akavan piirijärjestöt. 

Foorumi ja risteily on järjestetty samantyylisenä kokonaisuutena neljä kertaa, vuosina 1998, 2001 ja 2005 ja 2009.


Lisätiedot: Merja Lahti, p. 040 595 0000


PS. Merkitse ajankohta allakkaasi heti! Lisätietoa ohjelmasta, matkavarauksista ym. tulee kevään mittaan.