Ostamme kuvia ja videoita Keski-Suomesta

29.10.2018


Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen maakunta- ja soteuudistuksen valmisteluprojekti ovat kiinnostuneita ostamaan ammattikuvaajan ottamia, tuoreita, maakuntaa monipuolisesti ja ihmisläheisesti esitteleviä kuvia ja videoklippejä. Materiaalia tarvitaan esimerkiksi verkkosivuille, esitemateriaaleihin ja sosiaaliseen mediaan, mutta käyttötarkoitukset eivät rajoitu vain näihin. Keskisuomalaisen arjen kuvien ohella tarvitsemme maakunnan kehittämisen kärkiä kuvaavaa kuva- ja videomateriaalia (biotalous, digitalous, osaamistalous, hyvinvointitalous, matkailu) mm. maakunnan kansainväliseen vaikuttamiseen ja markkinointiin. Maakunta- ja soteuudistuksen tarpeisiin ollaan kiinnostuneita hankkimaan kuvia eri-ikäisistä ihmisistä harrastuksiensa tai muun terveyttä edistävän toiminnan parissa. Myös erilaiset ammattilais- ja hoitotilannekuvat kiinnostavat, mikäli sellaisia teiltä löytyy.

 

Kuvat eivät saa olla muualla käytössä. Kuvien tulee olla otettu Keski-Suomessa. Ostamme kuvia käyttöömme vain täysillä oikeuksilla. Kuvia ja videoklippejä tarvitaan arviolta joitakin kymmeniä. Kuvia voidaan ostaa useammalta eri toimijalta.

 

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan ottamiasi kuvia tai videoita meille, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteisiin tuulia.nieminen@keskisuomi.fi ja emmi.hyvonen@jkl.fi viimeistään 2.11.2018. Viestin otsikoksi "Ilmoittautuminen: valokuvia Keski-Suomesta". Toivomme saavamme kuvien ja videoiden esittelyversiot tutustuttavaksi digitaalisen gallerian muodossa 19.11.2018 mennessä. Lisäksi voimme järjestää kuvien ja videoiden esittelymahdollisuuden toimistollamme marras-joulukuun aikana. Ostamme kuvia kiinteällä kappalehinnalla 200 € / kuva. Suurten kuvamäärien ja videoiden hinta sovitaan erikseen.

 

Keski-Suomen liitto pidättää itsellään oikeuden olla vetäytyä hankinnasta osittain tai kokonaan tai aikatauluttaa hankinta osittain tai kokonaan uudelleen hankintaprosessin missä tahansa vaiheessa.

Lisätietoja:

Tuulia Nieminen
viestintäpäällikkö
040 591 5058
tuulia.nieminen[at]keskisuomi.fi