Nyt kisataan keskisuomalaisilla ruokakuvilla

18.03.2019


Nyt kisataan keskisuomalaisilla ruokakuvilla

Keskisuomalainen, Yle Jyväskylä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Keski-Suomen liitto järjestävät 18.3. - 4.4.2019 #makujenkeskisuomi -valokuvakilpailun.

 

Haemme luovia, oivaltavia, hauskoja, juhlavia, arkisia ja/tai persoonallisia valokuvia, joiden aiheena on keskisuomalainen ruoka.

 

Alkukilpailu käydään Instagramissa ja Twitterissä. Osallistujia pyydetään julkaisemaan valokuvat #makujenkeskisuomi-aihetunnisteella näissä kanavissa 18.3. - 4.4.2019 välisenä aikana. Ammattituomaristo valitsee kuvien joukosta finalistit Yle Jyväskylän ja Keskisuomalaisen yleisöäänestykseen. Yleisöäänestyksen ajankohta on 10.4. - 17.4.2019.

 

Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva paljastetaan ruoka-aiheisessa tapahtumassa Keski-Suomen päivänä 18.4.2019. Kuvaajat palkitaan ravintolalahjakorteilla. Äänestäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

 

Kuvakilpailu johdattaa Keski-Suomen päivän tunnelmaan, sillä Keskisuomalainen ruoka on pääteema myös Keski-Suomen päivän juhlinnassa vuonna 2019.

Lue lisää: https://www.keskisuomi.fi/makujenkeskisuomi