Makujen Keski-Suomi -kuvakisan voittajat

18.04.2019


Makujen Keski-Suomi -kuvakisan voittajat

Kuvat vasemmalta: Yleisöäänestyksen voittaja Anni Turkin "Juurilla" ja tuomariston paras, kuvaajana Janne Juvonen. 

 

Makujen Keski-Suomi kuvakilpailun yleisöäänestyksen on voittanut Anni Turkin kuva "Juurilla". Se sai 41,6 % kaikista annetuista äänistä (553 ääntä). Yhteensä ääniä annettiin 1329 kappaletta. Tuomariston suosikkikuva on Janne Juvosen ottama. Molemmat kuvaajat palkittiin ravintola Harmoonin lahjakortilla.

 

Äänestykseen osallistuneiden kesken on arvottu 4 kpl Ylen ja Keskisuomalaisen tuotepaketteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.  

 

#makujenkeskisuomi -valokuvakilpailun järjestivät Keskisuomalainen, YLE Jyväskylä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Keski-Suomen liitto.

 

Haimme luovia, oivaltavia, hauskoja, juhlavia, arkisia ja/tai persoonallisia valokuvia, joiden aiheena on keskisuomalainen ruoka.

 

Alkukilpailu käytiin Instagramissa ja Twitterissä. Ammattituomaristo valitsi kuvien joukosta finalistit Yle Jyväskylän ja Keskisuomalaisen yleisöäänestykseen. Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva palkittiin ruoka-aiheisessa tapahtumassa Keski-Suomen päivänä 18.4.2019.

  

Kuvakilpailu johdatti Keski-Suomen päivän tunnelmaan

Keskisuomalainen ruoka oli pääteema myös Keski-Suomen päivän juhlinnassa vuonna 2019. Juhlapäivänä 18.4. maakunnan ruoka oli esillä moni eri tavoin. Tutustu päivän ohjelmaan tästä linkistä.