Keski-Suomen liiton blogi

Kirjoittajina Keski-Suomen liiton johto ja muut talon asiantuntijat sekä vierailijat. Juttuaiheet ovat kirjoittajien omia valintoja ja näkemyksiä. Lue ja kommentoi! Kommentit päivitetään työaikana.

Arkisto

2 kirjoitusta

Kirjoitukset ajalta: maaliskuu 2012

Matkailusta kuuluu kummia

Keskiviikkona 21. maaliskuuta 2012 | Veli-Pekka Päivänen

Keski-Suomen matkailun kehittämisessä tapahtui iso muutos vuonna 2005. Yritykset olivat kyllästyneet matkailun kehittämishankkeisiin, jotka eivät johtaneet todellisuudessa mihinkään kehitykseen. Palaute yrityksiltä oli niin voimakasta, että asialle oli tehtävä jotain.

Keski-Suomen matkailuparlamentissa päätettiin muuttaa kehittämisen tapaa. Uuden strategian pohjaksi valittiin yrityslähtöisyys sekä vetovoimaisten matkailukeskusten kehittäminen. Matkailuparlamentissa pidettiin kädennostoäänestys asiasta. Yritykset olivat uuden strategian kannalla ja hankevetäjät kannattivat julkisvetoista mallia.

2 kommenttia Lue koko kirjoitus

Malttia ja tarkkaavaisuutta!

Torstaina 15. maaliskuuta 2012 | Olli Ristaniemi

Näin talvella pitää olla liikenteessä tarkkana. Tuli nimittäin vedettyä hiljakkoin kunnon lipat liikenteessä. Olin menossa polkupyörällä JYP-Pelicans jääkiekko-otteluun. Otin yhden risteyksen liian huolimattomasti. Pyörä lähti alta kuin ohjus. En ehtinyt edes kisaa sanoa kun makasin maassa selälläni.  Kun nousin, heilutin kättäni autoilijoille ja muille tiellä kulkijoille, että kaikki kunnossa. Vaan eipä ollut, nyt parantelen olkapäätä, polvea ja kättä ja toivon, että pääsen nauttimaan parin viikon päästä täysin siemauksin Äkäslompolon laduista. Olin hämmentynyt kuinka hetkessä normaali elämä voi vaikeutua.

Malttia ja tarkkaavaisuutta osoittivat maakuntavaltuutetut ja kunnallisjohto 3. vaihemaakuntakaavan seminaarissa perjantaina 2.3.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus