Keski-Suomen liiton blogi

Kirjoittajina Keski-Suomen liiton johto ja muut talon asiantuntijat sekä vierailijat. Juttuaiheet ovat kirjoittajien omia valintoja ja näkemyksiä. Lue ja kommentoi! Kommentit päivitetään työaikana.

Arkisto

2 kirjoitusta

Kirjoitukset ajalta: kesäkuu 2012

Keitele vehmas ja Päijänne jylhä - toista kertaa kesätöissä Keski-Suomen liitossa

Maanantaina 18. kesäkuuta 2012

Jälleen alkoi kesäloma! Raskaan lukiovuoden jälkeen ensimmäinen lomaviikko tuntui oudolta. Yhtäkkiä ei ollutkaan enää kokeita, joihin lukea tai pitkän matikan tehtäviä, joita laskea. Vihdoin sai rentoutua. Kaikki kaveritkin tuntuivat olevan muualla tai töissä. Makasin kotona ja uusi Fatboy-säkkituoli, Facebook ja Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen tulivat vähän turhankin tutuiksi.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus

Voiko iloa työssä johtaa?

Torstaina 14. kesäkuuta 2012

Ilo on emotionaalinen tai affektiivinen tila, jota kuvataan tyytyväisyyden ja onnen tunteena. Iloa on kuvattu tilana kautta historian ajan, mikä kuvastaa ilon universaalia tärkeyttä. Nykyään on yhä enemmän alettu puhua työnilosta, koska ilo tuottaa ihmiselle positiivista tunnetta, josta saa energiaa ja energian voimalla jaksaa. Jaksamista tarvitaan sekä työssä että vapaa-ajalla. Tästä syystä työssä tulisi saada kokea työniloa.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus