Keski-Suomen liiton blogi

Kirjoittajina Keski-Suomen liiton johto ja muut talon asiantuntijat sekä vierailijat. Juttuaiheet ovat kirjoittajien omia valintoja ja näkemyksiä. Lue ja kommentoi! Kommentit päivitetään työaikana.

Arkisto

2 kirjoitusta

Kirjoitukset ajalta: elokuu 2012

Kalaa, viinaa ja Fairya!

Torstaina 23. elokuuta 2012 | Veli-Pekka Päivänen

Venäläiset matkailijat ovat tänä kesänä vallanneet Kaakkois-Suomen ja aivan kirjaimellisesti. Venäläisten rajanylitysten, majoitusvuorokausien ja tax free -myynnin määrät ovat kasvaneet viime vuodesta 50-60 prosenttia.

Viime vuosi oli huippuvuosi. Tänä vuonna Imatran ja Lappeenrannan tax free -myynti nousee yhteensä 120 miljoonaan euroon.  Vertailun vuoksi voisi todeta, että Jyväskylän vuosittainen tax free -myynti on alle miljoona euroa vuodessa.

Yksi kommentti Lue koko kirjoitus

Mistä on luovat työyhteisöt tehty?

Keskiviikkona 8. elokuuta 2012

Jos olisin diktaattori, määräisin kaikki ihmiset voimaan hyvin. Lapset olisivat onnellisia ja aikuiset tasapainoisia; työntekijät luovia ja motivoituneita.

Moni yritysjohtaja saattaa ajatella samoin. Hän on kuullut jo moneen kertaan, että vain luovat ja innovatiiviset työyhteisöt menestyvät tulevaisuudessa. Pitäisi enää tietää, miten sellaisia työyhteisöjä tehdään.

Jos työpaikan toimintakulttuuria halutaan muuttaa entistä luovemmaksi, jotain pitää tehdä eri tavalla kuin ennen. Valtakunnallinen TAIKA-hanke kokeilee ja tutkii, miten taiteeseen perustuvat menetelmät voisivat toimia muutoksen katalysaattorina.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus