Keski-Suomen liiton blogi

Kirjoittajina Keski-Suomen liiton johto ja muut talon asiantuntijat sekä vierailijat. Juttuaiheet ovat kirjoittajien omia valintoja ja näkemyksiä. Lue ja kommentoi! Kommentit päivitetään työaikana.

Arkisto

3 kirjoitusta

Kirjoitukset ajalta: tammikuu 2013

Kunnioita toisen mielipidettä

Tiistaina 22. tammikuuta 2013 | Olli Ristaniemi

Olen törmännyt viime vuosina useasti seminaareissa, yleisötilaisuuksissa ym. tilanteisiin, missä yksi tai useampi kuulija hymähtää alustajan esitykselle tai mielipiteiden esittäjille. Olen saanut vaikutelman, että niihin ei uskota, niitä väheksytään. Olen ihmetellyt tätä jo pitkään. Miksi on näin?

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus

Venäjältä lisää loistoristeilijätilauksia

Maanantaina 7. tammikuuta 2013 | Veli-Pekka Päivänen

Vuodenvaihteen suurimpia talousuutisia oli se, että miljardin euron loistoristeilijätilaus menikin Ranskaan. Laivan rakentaminen olisi kestänyt muutaman vuoden. Valtio olisi antanut innovaatiotukea kymmeniä miljoonia, mutta silti tilausta ei saatu. Kaikki johtuu rakennemuutoksesta, sanotaan. Kerrotaan myös, että viennin rakenne tulee muuttumaan. Palvelujen osuus tulee kasvamaan.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus

Taiteella ja liikunnalla kohti työhyvinvointia ja organisaation menestystä

Perjantaina 4. tammikuuta 2013


Työllisyysasteen nostaminen on välttämätöntä, jotta ikääntyvän hyvinvointiyhteiskunnan palvelut voidaan rahoittaa tulevaisuudessakin. Talouskriisin väistyttyä meitä uhkaa myös työvoimapula, jolloin kilpailu motivoituneesta ja osaavasta työvoimasta kiihtyy.  Erityisten tärkeitä hyvä työilmapiiri, yhteisöllisyys ja työelämän joustavuus ovat nuorille työntekijöille. Organisaatiot joutuvatkin panostamaan yhä enemmän työhyvinvointiin ja työilmapiirin parantamiseen.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus