WFEO, Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto


West Finland European Office (WFEO) eli Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto Brysselissä palvelee neljää länsisuomalaista maakuntaa: Etelä-Pohjanmaata, Keski-Suomea, Pohjanmaata ja Satakuntaa.

Maakuntien yhteinen edunvalvontatoimisto auttaa myös muita organisaatioita, jotka toteuttavat maakuntien tavoitteita.

WFEO

 

Palvelut Brysselissä ja Suomessa

Eurooppa-toimiston henkilökunta opastaa ja auttaa asiakkaitaan hankerahoituksen etsimisessä, yhteistyöpartnereiden haussa ja EU-tiedon hankkimisessa. Vierailevat ryhmät saavat apua vierailuohjelmien suunnittelussa.

Toimiston henkilökunta vierailee säännöllisesti maakunnissa, järjestää asiakastapaamisia, seminaaritilaisuuksia ja esitelmiä ajankohtaisista EU:n politiikka-aloista. Brysselissä järjestään vuosittain myös omia seminaareja ja osallistutaan eri verkostojen toimintaan. Toimistolla on kaksi virkamiestä ja tilanteesta riippuen 1-2 harjoittelijaa/ vuosi.

 

Liity WFEO:n tiedotteiden jakelulistalle: https://www.wfeo.fi/tiedotuspalvelu/

 

  

WFA

Länsi-Suomen Allianssin (WFA) muodostavat viisi maakuntaliittoa: Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan liitto sekä Satakuntaliitto, joista Pirkanmaalla on oma toimisto Brysselissä. Eurooppa-toimisto (WFEO) on neljän muun maakunnan yhteinen edunvalvoja ja vaikuttaja.